Vi søker en kollega som trives i faget økonomi, regnskap og revisjon. Du må være nysgjerrig og faglig sterk men ikke ferdig utdannet revisor.

Arne Lamp revisjonsfirma ble etablert 1995 med kontorer sentralt på Billingstad i Asker. Selskapet betjener i hovedsak kunder med lovfestet revisjon. Vi har bred erfaring og fra bransjer som finans, shipping, handel og produksjonsvirksomheter. Mange av våre kunder  er internasjonalt rettet og som setter særlig krav til kompetanse. Lamp revisjon utfører verdivurderinger, bistår i nyetableringer, revisjon av regnskap, kontroll av at selskaper følger relevante lover og regler. Ikke minst jobber vi med å bedre kunders interne kontroll.  Vi tilstreber tilgjengelighet overfor våre kunder, aktivt engasjement og fleksibilitet.

REVISJONSMEDARBEIDER

Kundeansvarlig for små og mellomstore kunder

Vår nye kollega blir det av et faglig dyktig team på tre voksne personer. Vi søker en kollega som trives i faget økonomi, regnskap og revisjon. Du må være nysgjerrig og faglig sterk men ikke ferdig utdannet revisor. Du vil lære mye om dette faget hos oss og få anledning til utvikle deg personlig som revisjonsmedarbeider. Vi håper du er fleksibel og opptatt av å yte det beste for våre kunder. Det er tidvis en hektisk hverdag og det kreves en viss grad av pågåenhet og evne til å yte. Vi søker en kollega som har energi, tar initiativ og kan følge våre kunder opp på en positiv måte. Har du ambisjoner og vilje til å utvikle deg innenfor dette spennende faget hører vi gjerne fra deg.

Kompetanse og bakgrunn vi ser etter:

    • Revisormedarbeider
    • Regnskapssjef
    • Økonomisjef

Oppstart / tiltredelse: 1. februar 2020.

    • Av hensyn til vår produksjonssyklus trenger vi vår nye kollega ombord innen 1 februar 2020.
    • Det er fast stilling, arbeidssted Billingstadsletta 22, Asker