Presentasjon stillingen Kundeansvarlig Onninen Stavanger North C web 20.04 copy North Consultants

Kundeansvarlig Stavanger – Region Vest

Rollen innebærer hektiske hverdager, mange oppgaver samtidig og utstrakt kundekontakt.

Stillingen rapporterer til Salgssjef Region Vest.

For å styrke salgs- og kundeteamet til Onninen i Stavanger søker vi dyktig og dedikert kollega. Som KUNDEANSVARLIG for du både ansvar, frihet og solid støtte. Region Vest er et stort og viktig marked for oss. Det er mye spennende som skjer og vi har vekst som et sentralt mål. Contractor-segmentet arbeider spesielt med installasjon som er det største markedsområdet. Noen ganger dukker det opp muligheter utenom det vanlige og dette er en slik mulighet!

Se video

Onninen er en av Nordens ledende elektrogrossister og er en del av Kesko konsernet, som i Norge omsetter for ca 10 milliarder. I tillegg til Onninen er også Byggmakker del av K-Groups virksomheter i Norge. Onninen er en ledende el grossist med ca 350 ansatte og 18 Expressbutikker i Norge. Vi støtter våre kunder med riktig materiell innenfor elektro og VVS samt sørger for effektiv drift i entrepriser, prosjekter og produksjon. Med gode tjenester og logistikkløsninger er vårt mål å gjøre kundenes hverdag enklere. I bunn ligger vår grunnverdi – kunde og kvalitet i alt vi gjør. Vi verdsetter et mangfold av mennesker, og speiler samfunnets sammensetning, også blant våre medarbeidere. Onninen opererer i en bransje med dyktige konkurrenter, leverandører og kompetente kunder. Vi jobber med installatører, industribedrifter, offshoreselskaper, entreprenører – E-verkene bruker oss som grossistpartner.

Les mer

Vår nye salgs- og kundeansvarlig blir del av dette spennende vekstområdet. Det er store oppdrag og utfordringer vi skal bistå våre kunder med. Lokasjon er Stavanger som er base for store deler av markedet i Region Vest. Vi er dyktige og skal bli ennå bedre – håper du vil bli med på laget. Hvis du trives med å forvalte og bygge sterke kunderelasjoner vil vi gjerne høre fra deg. Om du har erfaring fra installasjonsbransjen er det absolutt bra, men ikke avgjørende. Elektro kompetanse anser vi som viktig siden du jobber tett med kunder og leverandører.

Vi søker ny kollega som har salgsgenet godt innarbeidet. Mye av faget kan vi lære deg. Onninen har et sterkt og dyktig team av fagspesialister. Som en ledende aktør er vi opptatt av å være en verdiøkende partner for våre kunder. Å skape merverdi og sikre konkurranseevne er noe våre kunder forventer at vi skal bidra med. Vi er løsningsorienterte i alt vi gjør. Vår nye kollega har solid erfaring med B2B, oppnår gode resultater og du oppfattes som engasjert. Vi bygger solide lag og med rett miks av kompetanse, erfaring, ferdigheter og personlige egenskaper. Du får all den støtten du trenger til å bli en suksess.

Dette setter krav til oss om hele tiden å utvikle oss. Bransjen er endringsorientert og har høyt fokus på kvalitet, logistikk og konkurransedyktige produkter. Våre løsninger er unike for hver enkelt kunde og utvikles gjennom sterke relasjoner med nøkkelressurser hos våre kunder.

Dette tilbyr vi deg
Onninen og Kesko-Group er et lønnsomt og solid selskap som har klare ambisjoner om videre vekst, regionalt og nasjonalt.

 • Du får personlig utvikling i et faglig sterkt team preget av ønske og vilje til å skape
  resultater.
 • Vi er internasjonalt orientert som gir muligheter for dem som ønsker
 • Godt utarbeidete interne salgsutviklingsprogrammer
 • Selvstendighet i rollen som kundeansvarlig krever stor grad av frihet under ansvar
 • Konkurransedyktige betingelser, forsikrings- og pensjonsordninger samt
  firmabilordning

Arbeids- og ansvarsoppgaver

 • Oppsøkende salg mot eksisterende og nye kunder i Region Vest hovedsakelig innen
  installasjon
 • Budsjett og resultatansvar for egen kundeportefølje
 • Være pådriver for å etablere effektive, kommersielle og lønnsomme løsninger
 • Innhente forespørsler og følge opp prosjekt-tilbud mot kunder
 • Planlegge og gjennomføre markedsaktiviteter og kundearrangementer i ditt
  salgsområde
 • Ivareta og utvikle leverandørkontakt med våre leverandører og partnere
 • Ansvarlig for å holde dine kunder orientert om sortiment, nye produkter og
  logistikkløsninger
 • Gjerne bidra med nye, friske tanker

Vil du vite mer kontakt lead recruiter Cato Svendsen i North Consultants AS:

M: +47 971 14 506
E: cato@north-consultants.com
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/cato-svendsen-5a60657