Aftersales medarbejder scaled North Consultants

Aftersales medarbejder med styr på teknikken og interesse for robotter søges til Husqvarna i Værløse.

Husqvarna divisionen er en del af Husqvarna Group, som er verdens største producent af udendørs produkter til skov og havebranchen, herunder robotplæneklippere, motorsave og græstrimmere.

Koncernen er en af verdens førende i skov- og haveudstyr, i skæreudstyr og diamantværktøj til bygge- og stenindustrier. Koncernens produkter, herunder robotplæneklippere, motorsave og trimmere, sælges gennem forhandlere og detailhandlere til både forbrugere og professionelle brugere i mere end 100 lande. Omsætningen i 2019 beløb sig til SEK 42,3 mia., og koncernen havde 12.700 medarbejdere i mere end 40 lande.

Husqvarna divisionen stræber efter at være den foretrukne partner inden for det kommercielle græs- og have området med innovative produkter og førsteklasses kundeservice og teknisk support. Husqvarna er kendetegnet ved produkter og løsninger, der fremmer produktivitet, sikkerhed og bæredygtighed. Højt ydende batteridrevne produkter og tjenester er vigtige elementer. Vil du være specialisten når Husqvarna forhandlere og slutkunder har spørgsmål til vores produkter? Så har vi en attraktiv stilling som aftersales medarbejder, der venter på dig.

Opgaverne i aftersales.

Arbejdsopgaverne og din rolle vil være meget sæsonafhængig. Vi har højsæson, når græsset gror. I den periode vil dit primære fokus være rådgivning og support på telefonen og via mail. Du kan forvente, at det ene opkald afløser det andet i denne periode, og du vil have rigtig travlt. Uden for sæsonen vil dine aktiviteter være mere eksternt rettet, hvor du vil have rig mulighed for at møde forhandlere og forberede dem til den kommende sæson. Samlet set vil dine opgaver bl.a. være:

  • Rådgivning til forhandlere og slutkunder på telefonen i forhold til blandt andet Automower®. Det kunne være produktvejledning, reparationsvejledning, installationsvejledning osv.
  • Reklamationsbehandling inden for Husqvarnas retningslinjer.
  • Undervisning i produkterne, både internt og hos forhandlerne.
  • Kundebesøg i forbindelse med nye produkter og sager, der kræver et personligt touch.
  • Være med til at udbrede og yde support til Fleet Management Services systemet hos Husqvarna, som dækker alle produkter.

I forbindelse med dine arbejdsopgaver forventes der ca. 20-25 udedage om året, typisk i Danmark eller Sverige. På disse udedage vil du besøge forhandlere, undervise i Husqvarnas produkter eller modtage undervisning hos Husqvarna.

Det skal være sjovt at gå på arbejde, og du bidrager til stemningen og den direkte tone. I telefonen har du fat om kunderne, rådgiver i alt mht. tekniske spørgsmål og er en af eksperterne, når det kommer til Automower®. Det forventes, at du kan kommunikere på engelsk, da du til tider er i dialog med hovedkontoret eller andre afdelinger. Udover det forventes det, at du har:

  • Relevant teknisk erhvervserfaring i forhold til vores produkter, herunder Automower®
  • Teknisk flair, evt. kombineret med en relevant teknisk uddannelse
  • Lyst til at arbejde med formidling og undervisning
  • Er IT stærk

I forhold til baggrund er der mange indgangsvinkler til jobbet. Du kan havde siddet i aftersales før, siddet med teknisk kundeservice, arbejdet som servicemontør, arbejdet med produkterne hos en forhandler med ønske om mere kontorarbejde, eller noget helt tredje.

Som person er du tålmodig og smilende, og du involverer dig i dit job og dine kollegaer. Vigtigst af alt er du relationsskabende og har en passion for teknisk service til både forhandlere og slutkunder, som kan mærke din interesse og dit engagement, når du taler med dem. Du udviser en entusiasme, som bidrager til firmaet, samt er udstyret med en god portion humor, gerne med et stænk af selvkritik.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Ansættelse i en spændende virksomhed i vækst, hvor du har rig mulighed for at bidrage til den fortsatte udvikling. For den rigtige medarbejder er der rig mulighed for at udvikle sig, afprøve nye ideer og være med der, hvor der er travlt, men også sjovt at gå på arbejde. På kontoret i Værløse er der ca. 25 medarbejdere, der alle glæder sig til at tage imod dig. Arbejdstiden er 08:00 -16:00 mandag – torsdag og til 15:30 om fredagen. I højsæsonen forventes det, at du er fleksibel med hensyn til arbejdstider, hvilket vi så til gengæld er uden for sæsonen.

Du tilbydes funktionæransættelse med attraktiv løn efter erfaring og kvalifikationer, samt bonusordning, sundhedsforsikring og andre personalegoder.

Noget for dig?

Søg stillingen ved at sende din ansøgning  og CV til Customer Support- og Aftersales Manager Ann-Marie Kristensen på mail:

ann-marie.kristensen@husqvarnagroup.com senest den 15-01-2021.